Novi Sad
07.10.2013.
18:46 > 06:03
Basketaši Novog Sada osvojili su drugo mesto na istambulskom turniru u basketu ’3 na 3’ i zahvaljujući tom rezultatu vratili su se na čelo FIBA rang liste.
  • dule

    08.10.2013 10:17
    Svaka čast momcima. Inače, Laza iz prvog komentara me je podstakao da napišem ovaj komentar:

    Ne znam da li je većini ljudi poznato ali na Limanu 3 iza vrtića u Narodnog fronta (mislim da se zove Maslačak) se nalazi igralište za decu, u okviru koga je igralište za manju decu, košarkaški teren i kombinovani teren za mali fudbal/košarku.

    To igralište će biti SRUŠENO da bi se na tom mestu napravila srednja muzičko - baletska škola.

    Iako ne sporim da je lokacija za školu dobra, nije mi jasno zašto moraju da se uništava ovo igralište zbog toga - ima grad između Novog naselja i pruge mesta kolko oćeš za ovu školu.

    Ja znam da smo svi jako zabrinuti za svoju decu i za način kako će oni provoditi svoje slobodno vreme, ali izgleda da je to samo na rečima. Na delu je destrukcija.
  • Dejan

    08.10.2013 09:02
    Čestitke
    Sve čestitke, veliki uspeh!
  • Laza

    08.10.2013 00:04
    Finalisti, ne samo pobednici
    Momci svaka cast. Gde nema betona pod kosevima, nema ni basketasa, staro pravilo. Nisu isli samo pobednici, nego i finalisti i nisu bas kontinentalni turniri nego mastersi, jer smo mi usli preko Praga, a Slovenci preko Lozane, ali najzad Novi Sad na krovu sveta u necemu. Ziveli! Evo linka:
    http://www.3x3worldtour.com/pages/eng/fe/13/3x3/istanbul/p/qualifiers.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna